MENIU

CNA refuză să rediscute sancțiunea

Directorul Realitatea TV, Edward Pastia, a fost prezent astăzi la ședința CNA, în speranța unui dialog cu reprezentanții instituției, dar și cererea de reexamiare a sancțiunii. Însă, chiar dacă ședința a fost publică, reprezentatul postului TV nu a fost lăsat să vorbească.

Mai mult, Pavel Popescu, senator PNL, a fost întâmpinat cu aceeași ostilitate de către reprezentanții CNA, nici el nu a reușit să intre în dialog cu mai-marii Consiliului.

"A fost prezent și un paralamentar PNL, Pavel Popescu, care a vrut să ia cuvântul în cadrul ședinței publice, însă nu a fost lăsat! "Chemați-ne la Parlament, de ce să luați cuvântul? În ce calitate?", a fost răspunsul celor de la CNA. M-am dus personal la CNA, în speranța că mai e loc de dialog. Din păcate, trăim într-o țară în care dialogul este dovadă de slăbiciune", a spus directorul Realitatea TV.

"Nu există nicio șansă de comunicare cu această institutie. Nu știu ce reprezintă acastă instituție și mai ales pe cine!? La final, când am ieșit, mi s-a cerut adresa de mail pentru comunicat. Le-am dat-o, dar i-am întrebat dacă ar trebui să am motive de temere!?", a mai spus Edward Pastia.

"E o decizie pe care o asteptam, o lipsa de decizie. Din pacate, in sedinta publica si accentuez, PUBLICA, ce s a intamplat azi nu stiu daca sa rad, sa plang sau sa ma infurii. Cererea de reexaminare a sanctiunii a fost respinsa. A retinut doar ca s a razgandit reprezentantul UDMR si a votat pentru rediscutare. Au fost doar 3: Dorina Rusu, Alexandru Kocis si reprezntant UDMR. Mergem mai departe. Ramane cum am stabilit. Nu exista nicio sansa cu aceasta institutie a audiovizualului care nu stiu ce trb sa invatam de acolo. E o institutie care merge pe metode coercitive, cu care nu poti purta un dialog. La care iti pierzi t impul daca te duci", a mai spus Pastia.

In sedinta publica de azi nu ai avut voie sa vorbesti, parlamentarul prezent nu a avut voie sa vorbeasca, nici nu am mai cerut oricum. Subiectul 10 august, asta mi se pare siderant. A fost de fapt subiectul Realitatea TV, nu altceva. Trebuei sa ni se inchida gura ca sa nu prezentam telespectatorilor ce se intampla", a concluzionat directorul Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv CNA amendă CNA edward pastia