MENIU

Educatoarea agresivă din Ploiești nu se oprește: copila agresată în trecut i-a căzut din nou victimă. Detalii șocante din anchetă

Educatoarea agresivă din Ploiești NU se oprește! Noi detalii șocante din anchetă

Ies la iveală noi detalii halucinante în cazul educatoarei de la Grădinița din Ploiești care, în urmă cu câteva zile a fost acuzată că a bătut copiii din grupa sa. Femeia continuă să vină la clasă și să îi terorizeze pe micuți. Copila agresată în trecut i-a căzut din nou victimă dascălului violent. 

Este discuția revoltătoare purtată de o mamă și fetița acesteia înscrisă la de la grădiniță din Ploiești face educație prin teroare. Și mai revoltător este faptul că este a doua oară când cadrul didactic pune în aplicarea aceleași măsuri, pentru care e anchetată, cu același copil, în decurs de doar câteva zile.

"Ieri am aflat de la o alta doamna educatoare. I-a povestit sotiei cum ca copilul meu a fost tras de par. Au fost la masa, au mancat, copilul s-a uitat in alta parte si ca sa o intoarca la masa cum i se pare dansei normal a tras-o de par si a intors-o la masa", a povestit tatal fetitei agresate. 

Conducerea grădiniței a pornit o anchetă, și conform legii, dascălul nu ar mai avea voie să vină la clasă. Acest lucru pare să nu o afecteze pe educatoarea agresivă.

"Consiliul de Administratie a fost intrunit, a aprobat aplicarea acestui articol, a fost adus la cunostinta doamnei, dar nu vrea sa se supuna acestei decizii", a precizat directorul grădiniței nr 40 Ploiești, Laura Tasica.

Ancheta este preluată acum de mai multe instituții și încadrarea dosarului s-a schimbat după ce chiar Avocatul Poporului a înaintat o petiție către oamenii legii.