MENIU

Echipa Statului Paralel caută orice variantă pentru a scăpa de controlul judiciar. Cătălin Hideg, denunțătorul generalilor, de 2 ani ani sub aceeași măsură

Echipa Statului Paralel caută orice variantă pentru a scăpa de controlul judiciar

Este disperare fără margini în rețeaua statului paralel. Generalii Coldea și Dumbravă, alături de avocatul Doru Trailă, caută orice variantă pentru a scăpa de controlul judiciar ca să își ducă în continuare afacerile cu legături în străinătate. În același timp, denunțătorul principal este de luni sub aceeași măsură impusă de procurori. 

Vorbim despre ambele tabere din jurul războiului dintre Statul Paralel și adevăr. Cei trei inculpați din megadosarul destructurării Statului Paralel de la DNA - respectiv cei doi generali Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, alături de avocatul Doru Trăilă - caută orice variantă pentru a scăpa de măsura peventivă impusă de procurori. Este vorba despre controlul judiciar, care a fost prelungit a treia oară pentru încă 60 de zile.

Aceștia au contestat, miercuri, această măsură în instanță și li s-a dat o amânarea pentru săptămâna viitoare, și asta deoarece magistrații nu au putut studia încă cele 20 de volume care au fost adăugate la acest dosar de amploare. 

Zornăit de cătușe pentru rețeaua coldistă. Noi probe, pe masa procurorilor: urmează zile decisive

Pe de altă parte, Cătălin Hideg - denunțătorul principal în cadrul acestui caz - este de aproape doi ani și jumătate sub aceeași măsură preventivă în dosarul în care este cercetat de către procurorii conduși de către Laura Codruța Kovesi pentru o presupusă fraudă pe fonduri europene. 

Săptămână decisivă în dosarul destructurării Statului Paralel! Oameni-cheie din gașca lui Coldea, așteptați la audieri

În același timp, de către Statul Paralel au fost distruse zeci de afaceri ale unor persoane importante și numeroși angajați au rămas fără un loc de muncă. Cătălin Hideg și-a pierdut afacerile din străinătate, afaceri cruciale în domeniul sănătății. 

Și astăzi, denunțătorul generalilor are un proces important la Curtea de Apel București, unde se va discutat dosarul său pentru o presupusă fraudă pe fonduri europene.