MENIU

Ea este considerată femeia perfectă în lumea modelling-ului. Cine e diva care la 43 de ani nu se teme de costume de baie minuscule

Ea este considerată femeia perfectă în lumea modelling-ului. Cine e diva care la 43 de ani nu se teme de costume de baie minuscule

Ea este considerată femeia perfectă în lumea modelling-ului. Diva care la 43 de ani nu se teme de costume de baie minuscule este nimeni alta decât Alessandra Ambrosio, celebrul model Victoria’s Secret.

De data aceasta, Alessandra Ambrosio și-a etalat silueta fără cusur într-un costum verde dintr-o singură piesă în timp ce participa la un meci de volei pe plajă. Vedeta s-a bucurat de timp de calitate în compania prietenilor ei din Los Angeles.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

Ea este considerată femeia perfectă în lumea modelling-ului

Modelul în vârstă de 43 de ani și-a evidențiat talia și abdomenul în timp ce purta un costum de baie verde pal. Alegerea ei vestimentară a pus cel mai bine în evidență formele trupului ei. Vedeta a optat de această dată pentru brand-ul Alo, una dintre mărcile favorite ale nenumăratelor celebrități.

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Costumul avea o nuanță plăcută de verde pal, cu bretele albe subțiri. Ambrosio s-a accesorizat cu ochelari de soare de designer și un lanț din aur. Părul ei era prins lejer într-o coadă împletită.

Frumusețea braziliană a făcut un adevărat spectacol la plajă. Atunci când își exersa abilitățile în volei, cei din jur au putut să admire pe îndelete corpul unei femei considerate perfectă în lumea modelling-ului.

Ambrosio a fost fotografiată alături de doi prieteni bărbați și o altă femeie superbă și ea.

Veterana Victoria’s Secret a început să ia cursuri de modeling la vârsta de 12 ani și a fost pe coperta revistei braziliane ELLE. De acolo, cariera ei a ajuns la cele mai înalte cote în industrie.

Alessandra Ambrosio a știut cum să-și construiască cariera

Modelul și-a lansat propriul brand de costume de baie, care a vândut peste 10.000 de unități în prima sa lună.Din 2004 până în 2017, ea a fost pe podium în calitate de înger al Victoria’s Secret și a fost imaginea brand-ului PINK.

Ambrosio a defilat de-a lungul timpului și pentru brand-uri de lux precum Christian Dior, Armani și Ralph Lauren. De asemenea, a fost în reclame pentru Gucci și Oscar de la Renta.

În 2016, modelul a fost alături de fotbalistul Cristiano Ronaldo în numărul din februarie 2016 al revistei GQ. Ambrosio s-a implicat și în acțiuni umanitare. Ea a reprezintat Societatea Națională de Scleroză Multiplă în calitate de ambasador.

Citește continuarea aici

Alimente recomandate pentru un ten fără imperfecțiuni. Ce poți include în dieta ta

Mai multe articole despre:
femeia perfecta modelling