MENIU

E una dintre cele mai bune animații ale momentului, dar scenariștii au făcut o greșeală importantă

Începem seria de articole PlayView cu animația Big Hero 6. Înainte să vă întrebați ce caută o ”recenzie” de film pe un site de tehnologie, permiteți-ne să vă explicăm. 

Echipa din spatele Playtech consideră că tehnologia are un rol imens în viața de zi cu zi și pătrunde din ce în ce mai des în toate aspectele ei. Filmele SF au un impact foarte mare, atât asupra percepției publicului, cât și asupra dezvoltării gadgeturilor de mâine (un exemplu bun este interfața din Minority Report sau inteligența artificială Jarvis, din Iron Man).

De asta am decis să înființăm rubrica PlayView, în cadrul căreia vom analiza cât de verosimile și plauzibile sunt tehnologiile prezentate în filmele science fiction. Începem seria cu Big Hero 6 (”Cei 6 super eroi”), o animație SF pe care o puteți vedea în cinematografele din România. (Atenție, recenzia conține câteva spoilere!)

Big Hero 6 este rezultatul îmbinării animațiilor Disney cu personajele de bandă desenată create de Marvel. Big Hero 6 este o comedie SF cu accente de dramă, genul de film pentru care nu ești niciodată prea bătrân ca să îl savurezi.

Povestea se învârte în jurul lui Hiro, un puști strălucit pasionat de robotică, și a gigantului, dar adorabilului Baymax, o ”bezea” inteligentă și grijulie.

Hiro își petrece timpul liber construind roboți de luptă până când fratele său mai mare, Tadashi, îl convinge...

Citește recenzia integrală și vezi ce au greșit scenariștii






Mai multe articole despre:
film review big hero 6 cei 6 super eroi