MENIU

Scene revoltătoare într-o școală din Maramureș! O profesoară pălmuiește elevii în sala de clasă. Ministrul Educației a cerut o anchetă

Scene revoltătoare într-o școală din Maramureș! O profesoară pălmuiește elevii în sala de clasă

Scene revoltătoare într-o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș. O profesoară a fost filmată de un elev în timp ce lovește doi copii cu palmele, transmite Realitatea Plus. Monica Anisie a solicitat o anchetă urgentă și a cerut ”toleranță ZERO la violența în școli”.

Motivul agresiunii pare să fie faptul că cei doi elevi ar fi deranjat ora de curs. 

Ministrul Educației, Monica Anisie, a reacționat pe pagina sa de Facebook și a anunțat că a solicitat Inspectoratului Școlar Județean din Maramureș să demareze o anchetă în respectiva unitate de învățământ. 
”Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.
Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a transmis ministrul.