MENIU

E oficial: Prinţul Harry are o nouă iubită, o actriţă americană. Declaraţie dură şi fără precedent

Prinţul Harry a confirmat, într-o declaraţie de presă fără precedent, că este, de câteva luni, iubitul actriţei americane Meghan Markle, cunoscută publicului din mai multe seriale de acţiune precum Suits şi Fringe. Tânăra actriţă se declară a fi un mix al genelor caucaziene -din partea tatălui- şi afroamericane, din partea mamei sale.

Palatul Kensington a confirmat relaţia printr-o declaraţie de presă făcută pe contul de Twitter, declaraţie în care Prinţul Harry folosea termeni duri pentru a descrie "valul de abuzuri şi hărţuiri" la care a fost supusă iubita sa, precizând că totul a fost foarte public.

Prinţul Harry s-a declarat "îngrijorat" pentru siguranţa iubitei sale, precizând că simte că "nu a putut să o protejeze".

"Iubita sa, Meghan Markle, a fost victima unui val de abuz şi hărţuiri. O parte din acesta a fost foarte public, împroşcatul cu noroi de pe prima pagină a unui ziar naţional, tonurile subtile de rasism din editoriale şi comentarii şi sexismul şi rasismul evidente ale trolilor din social media şi ale comentatorilor de pe internet", se arată în declaraţie.