MENIU

După ce și-a văzut moartea cu ochii, Madonna și-a făcut testamentul. Cui lasă averea

Madonna și-a făcut testaimentul. Foto: Profimedia

După internarea de urgență de la finalul lunii trecute, Madonna a decis să își scrie testamentul. Cele 600 de milioane de dolari care compun averea reginei muzicii pop nu vor rămâne exclusiv copiilor, ci vor fi împărțite și cu alte persoane importante din viața vedetei. 

Madonna, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe ale tuturor timpurilor, și-a făcut recent testamentul, pregătindu-se pentru ce va urma după plecarea sa din această lume.

La vârsta de 64 de ani, artista a trecut prin numeroase probleme de sănătate, care au dus la o reflecție profundă asupra modului în care își va împărți averea, după ce nu va mai fi. Recent, Madonna a trăit un moment extrem de dificil în viața sa, pe data de 24 iunie fiind găsită în stare de inconștiență în timp ce se afla la New York pentru a susține un concert. Această experiență a făcut ca aceasta să reevalueze multe lucruri din viața sa, inclusiv planurile legate de averea sa și împărțirea acesteia între urmașii săi.

Momente dramatice pentru Madonna. Vedeta de 64 de ani, internată de urgență la Terapie intensivă: "Toată lumea credea că o pierdem"

Conform informațiilor furnizate de apropiații artistei, averea sa în valoare de 600 de milioane de euro va fi împărțită, în principal, între cei șase copii ai săi: Lourdes, 26 de ani, Rocco, 22 de ani, David, 17 ani, Mercy James, 16 ani și gemenii Estere și Stelle, în vârstă de 10 ani. Madonna are doi copii biologici și patru copii adoptați din Malawi.

Cealaltă parte a averii de 600 de milioane de euro ajunge pe mâinile managerului artistei, Guy Oseary, în semn de mulțumire pentru că i-a fost alături mulți ani de zile.

Un alt lucru pe care artista l-a menționat în document este faptul că se opune ca, după moartea ei, să fie folosite holograme la diferite concerte.

„Folosirea hologramelor a fost o idee refuzată în totalitate de Madonna. Cântăreața nu vrea ca goana după bani a celorlalți să-i afecteze moștenirea culturală. Madonna a muncit întreaga viață la imaginea sa din prezent și vrea să-și mențină relevanța culturală chiar și după trecerea sa în neființă. Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită”, a mărturisit o sursă apropiată artistei, relatează Daily Mail.co.uk.

Probleme de sănătate pentru Madonna. Starul internațional a ajuns la terapie intensivă din cauza unei infecții

 
Mai multe articole despre:
madonna testament holograme