MENIU

După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul într-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!

După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul într-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!
<p>După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul &icirc;ntr-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!</p>
<p>După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul &icirc;ntr-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!</p>
<p>După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul &icirc;ntr-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!</p>
<p>După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul &icirc;ntr-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!</p>

Se spune că dragostea adevărată nu moare niciodată. Amintirile continuă şi după ce "jumătatea" părăseşte lumea celor vii... Aceasta este povestea celui care a fost numit "cel mai excentric romantic" al tuturor timpurilor. În ciuda acţiunilor abominabile, a fost privit, la acea vreme, ca fiind un simplu bărbat îndrăgostit până peste cap de femeia visurilor sale. N-a mai contat că avea deja o soţie şi doi copii acasă. N-a contat nici faptul că, pentru a păstra vie amintirea iubitei, a transformat-o într-o păpuşă în carne şi oase... Atenţie, imaginile şi detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Doctorul Carl Tanzler, cunocut sub numele de Carl von Cosel, rămâne unul dintre cei mai ciudaţi oameni din istorie. Oamenii vorbesc şi astăzi despre faptele sale...

Medic radiolog la Spitalul Marinei SUA din Key West, Florida, Carl Tanzler s-a îndrăgostit nebuneşte de o pacientă cu orginini cubaneze, Maria Elena Milagro. Tânăra suferea de tuberculoză, dar asta nu a împiedicat-o să înceapă o poveste de dragoste cu doctorul care, de cum a văzut-o, nu şi-a mai putut lua gândul de la ea. Nu mai conta că bărbatul, trecut de 50 de ani, avea deja o soţie şi două fiice adorabile. Maria Elena a devenit, peste noapte, visul său "exotic".

În scurt timp, Carl a început să-i cumpere dragostea cu medicamente, bijuterii, parfumuri şi haine scumpe. Mai mult, îndrăgostit până peste cap, acesta a instalat un laborator radiologic chiar în casa tinerei, pentru a putea s-o trateze cât mai bine.

Soarta a făcut, însă, ca Maria Elena să-şi găsească sfârşitul, în ciuda tratamentelor la care era supusă zi de zi. Boala era prea agresivă, iar trupul său firav a cedat.

Devastat, Carl s-a ocupat de înmormântarea tinerei şi i-a construit un cavou. Totul, cu aprobarea familiei acesteia.

Seară de seară, Carl îi vizita mormântul. Le spunea tuturor că Elena Maria îi cânta în fiecare noapte în spaniolă şi că îl implora să o ia de acolo.

N-a trecut mult şi bărbatul a luat-o. A săpat mormântul şi a scos trupul iubitei, apoi l-a dus acasă. Folosindu-şi cunoştinţele medicale, acesta a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i "conserva" corpul: oasele i-au fost legate cu sârmă, cavitatea toracică a fost umplută cu cârpe, pentru a nu-şi pierde forma, iar carnea i-a fost adunată într-o plasă cerată. I-a pus chiar şi o perucă pe care tot el a făcut-o, din părul tinerei. Când a fost "gata", Carl a turnat peste păpuşă, cum o numea el, sticluţe întregi de parfum. I-a cupărat cele mai scumpe haine şi bijuterii şi a împodobit-o cum s-a priceput mai bine, după moda vremii.

Carl îşi petrecea cea mai mare parte a timpului în compania Mariei Elena. Mai bine zis, în compania rămăşiţelor sale... Seara, dansau împreună, apoi se culca lângă trupul lipsit de viaţă.

Obiceiul macabru a durat ani de zile, până când, într-o zi blestemată, cum a numit-o bărbatul, oamenii au început să-şi pună tot felul de întrebări. Acesta era văzut tot mai des cumpărând haine şi parfumuri pentru femei. Şi asta nu a fost tot. Vecinii au văzut, prin perdea, cum acesta dansa cu ceva ce părea a fi o păpuşă uriaşă.

La un moment dat, zvonurile au ajuns şi la urechile familiei Mariei Elena. Într-o bună zi, sora acesteia a mers acasă la Carl şi a început să-i pună tot felul de întrebări. Nu mică i-a fost mirarea când doctorul i-a arătat, cu o seninătate greu de înţeles, trupul surorii sale. În acel moment, femeia a chemat Poliţia.

Ulterior, Carl a fost arestat pentru profanare de morminte şi deţinere ilegală de cadavre. Procesul doctorului a făcut senzaţie la vremea aceea. În mod surprinzător, oamenii l-au privit cu indulgenţă şi nu au găsit nimic de reproşat în comportamentul acestuia. Mai toţi au fost de acord că acesta era "un biet îndrăgostit excentric", un bărbat care trăia dragostea vieţii, chiar şi după moarte.

Atenţie, imaginile din GALERIA FOTO sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!