MENIU

După ce i-a murit soția bătrânul de 94 de ani a scos toți banii din bancă și a făcut ceva neașteptat

Keith Davison
Piscina

Un bătrân de 94 de ani din statul american Minnesota a făcut un lucru total neașteptat după ce soția lui a murit și a rămas singur: a scos toți banii din bancă și a investit în ceva surprinzător, care i-a făcut fericiți pe toți copiii vecinilor.

Un bătrân de 94 de ani, din statul american Minnesota a rămas singur, după ce soția lui a murit în urmă cu un an. Cum acesta își dorea să aibă parte de companie, el s-a gândit să construiască o piscină unde se pot distra copiii, lucru pe care l-a și făcut.

„Nu poți să-ți imaginezi cum este. Plâng mult.”, a afirmat Keith pentru un post de televiziune din statul american Minnesota.

Rămas singur, bărbatul s-a gândit la o soluție. În orășelul lui nu era nicio piscină publică, așa că a construit una în grădina din spatele casei sale. Nu pentru a se bucura el de piscină, ci pentru copiii vecinilor săi.

De fapt, aceștia au fost surprinși când au auzit de planul bătrânului, un fost judecător. Piscina a fost deschisă în luna iulie, iar de atunci numeroși copii au venit zilnic în curtea bătrânului pentru a se bălăci.

„Știam că o să vină. Acum nu mai stau singur și mă uit la pereți”, a mai spus bătrânul.

Sursa: Rol.ro

Mai multe articole despre:
Keith Davison