MENIU

După ce bea, Vladimir Putin exersa scheme de judo și își lovea soția. Relatări șocante despre liderul rus

Miliardarul rus Serghei Pugaciov a făcut o serie de declarații șocante despre comportametul lui Vladimir Putin. Într-un interviu în presa ucraineană, acesta a afirmat că ar avea informațiile chiar de fosta soție a liderului rus, Ludmila.

Miliardarul a relatat o discuție șocantă pe care au fi avut-o cu soția lui Putin, pe când liderul rus nu se separase de ea. Scena s-a petrecut în bucătăria uneia dintre reședințele lui Putin, în timpul unei petreceri cu membrii anturajului său, potrivit ziare.com.

"Putin era ”în formă” (sub influența alcoolului - N.R.) și a cerut continuarea petrecerii, însă soția sa a început să plângă.

O întreb:<<Ce s-a întâmplat, de ce ești atât de îngrijorată?>>. Și ea spune: <<Nu trebuie să bea! Îți dai seama ce sadic este? Va bea acum, va începe să mă lovească, să-mi arate tehnici de judo. Am vânătăi de o săptămână!>>", a relatat fostul bancher.

Acesta a sugerat că un Putin ar avea probleme psihice, argumentând că din acest motiv ar fi reluat practica asasinatelor politice, inclusiv în străinătate. Fost prieten al lui Putin, Serghei Pugaciov, a făcut și în trecut dezvăluiri despre viața sa privată.

Mai multe articole despre:
putin sadic sotie putin dezvaluiri