MENIU

După amiază de coșmar pentru șoferi: DN1, blocat pe sensul de la munte la Bucuresti, din cauza unui incendiu de vegetație

DN1 de la munte la Bucuresti, blocat din cauza unui incendiu de vegetație

Șoferii de pe DN1 care se întorc din vacanță de la munte se confruntă cu un adevărat haos din cauza unui incendiu de vegetație care blochează circulația rutieră.  

Culturi agricole şi o combină au fost cuprinse de flăcări, duminică, pe un câmp de pe raza oraşului Băicoi, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La incendiu intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Câmpina cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD.

Sunt înregistrate degajări de fum pe DN 1, circulaţia fiind oprită pentru o perioadă pe ambele benzi pe sensul spre Ploieşti.

"Incendiul de la nivelul culturii agricole se întinde pe aproximativ 50 ha, intervenţia fiind îngreunată de prezenţa vântului şi de temperatura aerului extrem de ridicată. Pompierii depun eforturi pentru localizarea incendiului. Circulaţia pe DN1 se desfăşoară îngreunat, însă, din datele primite în acest moment, nu se mai stă în coloană", au menţionat reprezentanţii ISU. 

Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea despre cum a fost vânată de Statul Paralel. Unde a găsit cabluri ascunse