MENIU

Dumitru Dumbravă, față în față cu legea. Cum își foloseau generalii puterea, ordine și dosare la COMANDĂ

Generalii Coldea și Dumbravă la intrarea în sală (foto captură FB Marian Ceaușescu)

Generalii Coldea și Dumbravă au căutat orice variantă pentru a scăpa de măsură preventivă, însă în continuare rămân sub control judiciar. Stăpânul câmpului tactic, generalul Dumbrava s-a prezentat, luni dimineața, la poliție pentru a da cu subsemnatul. ,,Stăpânii justiției” credeau ca pot scăpa de problemele penale, însă ancheta s-a extins după ce numeroase probe au fost depuse pe masa procurorilor. 

Este decizia instanței ca cei trei inculpați - generalul Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, dar și avocatul Doru Trăilă - să rămână sub control judiciar până în luna septembrie, când se termină această măsură preventivă impusă de procurorii anticorupție. 

Ulterior, ne așteptăm ca această măsură preventivă să fie înlocuită cu una mult mai gravă, cum ar fi arestul la domiciliu sau chiar cu reținerea pentru 30 de zile. 

Instanța nu a dorit să îi lase pe cei trei inclupați care au contestat măsura preventivă să părăsească teritoriul României, iar în aceste momente aceștia trebuie să se prezine în continuare la control judiciar. 

Luni dimineața, la Secția 11 de poliție a sosit "stăpânul câmpului tactic", generalul Dumitru Dumbravă, care - potrivit surselor Realitatea PLUS - are mai multe strategii puse la punct pentru a scăpa de acest control judiciar. 

Ancheta penală a fost extinsă în cazul acestora și sunt din ce în ce mai multe probe și denunțuri pe masa procurorilor DNA. 

De asemenea, cei 3 inclpați sunt într-o situație disperată după ce au fost scoase la lumină mai multe aspecte din cadrul anchetei DNA și nu este exclus ca să își trimită anumiți apropiați în străinătate pentru a le salva afacerile.