MENIU

Halucinant, cum se apără Dumitru Dumbravă: "Am prestat servicii de consultanță în spiritul legii". Generalul spune că nu o cunoaște pe judecătoarea Claudia Jderu

Dumitru Dumbravă/ Arhivă foto

Generalul Dumitru Dumbravă a ajuns din nou în fața polițiștilor pentru a semna controlul judiciar. Acesta a susținut că în timpul activității a fost doar interfața direcției juridice din servicii și că ulterior a încheiat contracte de consultanță așa cum prevede legea. În ceea ce privește schimbarea completului de judecată care se ocupă de contestația lor, Dumbravă a spus că nu știe de ce s-a schimbat și că nu o cunoaște pe judecătoarea Claudia Jderu. 

Realitatea PLUS: In acele plicuri galbene ce ati avut?

Dumitru Dumbrava: Erau goale la fel cum au fost totdeauna plicurile galbene.

Eu imi imaginez ca sefa directiei medicale din Serviciul Roman de Informatii mergea in mod curent la Ministerul Sanatatii. Imi imaginez ca seful directiei logistice vizita santiere si mergea la Ministerul Transporturilor. Unde ati fi vrut ca eu, seful directiei juridice din Serviciul de Informatii sa merg, la Ministerul Sanatatii, la Ministerul Muncii, la Ministerul Apararii Nationale? Eu eram interfata serviciului pentru ceea ce inseaman serviciu judiciar.

Nu stiu cine este completul de judecata, cum a fost inlocuit sau de ce a fost inlocuit, asta e treaba instantelor.

Nu o cunosc personal pe doamna judecator Claudia Jderu, nu am vorbit niciodata in viata mea cu doamna judecator.

Reporter: Domnul Coldea era suparat in sala de judecata ca a pierdut contractul cu oficialii din Albania. Cam ce contract? Despre ce este vorba si cum influenteaza?

Dumitru Dumbrava: Eu cred ca e o intrebare pentru domnuul Coldea.

Am prestat servicii de consultanta in acord cu legea, consultanta de afaceri. Nu am practicat niciodata acest business - consultanta politica - si nu ma pricep la politica.