MENIU

Dumitru Coarnă, despre demiterea lui Vlad Voiculescu de la MS: "În sfârșit avem o decizie coerentă și rațională a acestui guvern. De mult trebuia făcută schimbarea"

Dumitru Coarnă, deputat PSD

Deputatul PSD Dumitru Coarnă  salută decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății, precum și înlocuirea Andreei Moldovan din funcția de secretar de stat. 

"În sfârșit avem o decizie coeerentă și rațională a acestui guvern. De mult trebuia făcută această schimbare. Au așteptat să vadă până unde poate duce lucrurile acest incompetent Vlădut Voicuelscu. Suntem în situație de criză și venim cu oameni care sunt defazați total. Și dl. Cîtu este defazat. Este o marionetă așa cum e și Vlad Voiculescu", a afirmat Coarnă, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS. 

Cât privește numele vehiculat drept posibilul înlocuitor al lui Vlad Voiculescu, deputatul PSD a afirmat: "Nu îl cunosc personal pe dl Adrian Wiener, dar dacă este medic, Doamne ajută să fie un pas înainte! Vlad Voiculescu a fraudat inclusiv diploma de studii superioare. Nu putem continua cu astfel de oameni". 

Întrebat cum vede propunerea ca vicepremierul Dan Barna să asigure interimatul la conducerea Ministerului Sănătății până la nominalizarea unui nou ministru, Coarnă a precizat că "Barna își asumă acest lucru". "Este în aceeași logică a lui Vlad Voiculescu. Ei au anumite teme, anumite agende și fac rău acestei țări", a arătat social-democratul.

Schimbarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății și înlocuirea secretarului de stat Andreea Moldovan sunt deciziile luate "la cald", chiar în această dimineață, la Palatul Victoria în cadrul unei ședințe la care au participat reprezentanții coaliției de guvernare. 

Citește și Premierul Cîțu i-a demis pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan. Cine asigură interimatul la Ministerul Sănătății