MENIU

Dubla crimă de la Constanța. Concubina Șacalului susține că nu a anunțat crimele la Poliție pentru că-l iubea

Dubla crimă de la Constanța. Concubina Șacalului susține că nu a anunțat crimele la Poliție pentru că-l iubea

Dubla crimă de la Constanța a șocat întreaga țară. Principalul suspect, Niculae Mitrea, vrea să o obțină o pedeapsă mai blândă pentru atrocitățile comise, lucru pentru care a și contestat măsura arestului preventiv. În plus, și cea care l-a ajutat pe individ să comită crimele a depus contestație. 

Cea din urmă s-a prezentat în cursul zilei de marți, 17 septembrie, la Curtea de Apel Constanța, unde principalul suspect a fost judecat în contumacie, întrucât s-ar afla internat la o unitate medicală.

La sosirea la Curtea de Apel Constanța, femeia și-a acoperit chipul și a încercat să-i facă pe magistrați să creadă că nu l-a denunțat pe autorul crimelor pentru că îl iubea. 

Ba mai mult, conform Ziua de Constanța, femeia ar fi cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, tâinuire și favorizarea inculpatului, întrucât a contribuit la ascunderea unuia dintre cele două cadavre. 

Amintim faptul că două femei au fost drogate și omorâte de Niculae Mitrea. Bărbatul și-a cunoscut victimele pe un site care oferă servicii sexuale. El ar fi apelat la „serviciile” celor două femei cu intenția de a le jefui. 

După ce le-a omorât, „Șacalul” le-ar fi furat victimelor bijuteriile. Prima victimă a individului a fost Delia Avram, o tânără din Tulcea, care a fost ucisă la data de 2 iulie, în timp ce cea de-a doua este o femeie din Timișoara, Iana Denisa, care a fost omorâtă pe 27 august.

Niculae Mitrea a provocat în cursul nopții de marți, 3 septembrie, un accident rutier în timp ce era sub control judiciar. 

Principalul suspect rula cu o viteză excesivă, fapt pentru care a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.  Pe urmele sale se afla și un echipaj de poliție, care a încercat să-l oprească, însă în zadar. În plus, după ce a produs incidentul rutier, în cursul aceleiași zile, a fost anunțată dispariția, la IPJ TM, a tinerei care a fost ucisă pe 27 august.