MENIU

Dușa: Viitorul președinte trebuie să reprezinte cu demnitate România în lume

Dușa: Viitorul președinte trebuie să reprezinte cu demnitate România în lume

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și-a exercitat duminică dreptul de vot în municipiul Toplița și a declarat, la ieșirea de la urne, că viitorul președinte trebuie să reprezinte cu demnitate România în lume și să păstreze unitatea statului român.

'Cred că viitorul președinte al României trebuie să asigure echilibrul între instituțiile statului, să fie un mediator între stat și populație. Viitorul președinte trebuie să reprezinte cu demnitate România în lume și cu mențiunea aparte: să păstreze unitatea statului român', a declarat Mircea Dușa.

Ministrul Apărării Naționale a mai spus că a votat pentru o Românie puternică, în care fiecare cetățean să poată trăi decent.

'Am votat pentru o Românie puternică, în care să se termine cu războaiele politice, pentru o Românie stabilă economic, cu un sistem de securitate puternic, în care fiecare cetățean, fie vârstnic, fie tânăr, să poată trăi decent', a conchis Mircea Dușa.  

La fel ca și la scrutinul precedent, Mircea Dușa a votat la secția de vot de la Colegiul Național Mihai Eminescu.

Peste 270.000 de harghiteni sunt așteptați duminică la urne pentru a vota viitorul președinte al României, la nivelul județului fiind organizate 290 de secții de votare. Paza acestora, pe toată perioada scrutinului electoral, este asigurată 504 polițiști, jandarmi, pompieri.