MENIU

Drumul spre eșec în pariuri sportive - Cum să faci să pierzi de fiecare dată

Drumul spre eșec în pariuri sportive - Cum să faci să pierzi de fiecare dată
Drumul spre eșec în pariuri sportive - Cum să faci să pierzi de fiecare dată

Am auzit că psihologia inversă este una dintre cele mai eficiente tehnici de persuasiune. Cei care ne sfătuiesc cum să facem să nu mai fim pe minus la pariuri ar fi mai convingători dacă ar scoate în evidență ce se va întâmpla dacă nu respectăm regulile. Prima recomandare ar fi „nu juca la cele mai bune case de pariuri sportive 2018”, nu-i așa?

O vorbă înțeleaptă spune: „dacă faci mereu același lucru, obții aceleași rezultate”.  Dau  periodic de articole cu sfaturi pe bune, mă gândesc că e simplu de respectat ce scrie în ele, dar nu reușesc să mă țin prea mult timp de plan și punctez doar la capitolul pierderi pariuri.

Psihologie inversă pentru pariuri de succes

Cum s-ar aplica psihologia inversă la pariuri? Hai să facem un exercițiu de logică și să vedem cum sună cele mai importante sfaturi spuse „VICEVERSA”. Desigur, titlul articolului destinat pariorilor ar fi „CUM SĂ FACI SĂ PIERZI LA PARIURI”:

1. Joacă la pariuri atunci când ești obosit, grăbit sau nu când nu poți să gândești limpede. Dacă nu te poți concentra pe pariuri, din diverse motive, este ideal să joci ... dacă nu gândești limpede, fie pentru că ești foarte obosit, fie pentru că ai consumat alcool, fie pentru că trebuie să pui pariul cât mai repede ca să nu vadă soția că joci din nou. Așa poți pierde sigur niște bani. Sau toți banii.

2. Nu respecta în ruptul capului managementul banilor. Ce vorbă e aia, să adaptezi miza la gradul de risc? Cum să câștigi mulți bani, repede, dacă nu pui mize mari pe cote mari spre foarte mari? Doar amatorii se mulțumesc cu profituri mici, din care nu își pot cumpăra nici măcar o pizza. Ai pierdut un pariu? Joacă la recuperare! Dublează miza, tot pe cote mari. Pariază toată banca. Și ce dacă rămâi fără bani în cont? Depui alții de pe card. Până îți iese!

3. Joacă doar pariuri multiple. Îți spun secretul suprem pe care ar dori să îl știe toți cei care ard de nerăbdare să își piardă toți banii la pariuri: joacă doar bilete cu minim 10 selecții. Ideal ar fi să ai 15-30 de meciuri pe bilet. Cu noroc, va ieși unul din 100, dar și când va ieși... vei fi tot pe minus.

4. Nu analiza meciul mai mult de un minut. De ce se pierzi timpul? Uită-te doar pe clasament, vezi cum stau echipele. Evită site-uri precum Clasament-fotbal.com, unde găsești statistici care te-ar putea ajuta să câștigi. Nu uita că ți-ai propus să pierzi la pariuri. Dacă tot ești setat pe aruncat bani pe fereastră, există totdeauna varianta să și cumperi niște ponturi „sigure 100%”. E plin internetul de ele. Alege-le pe cele mai scumpe, măcar să iei ceva de calitate. Nu te zgârci!

4. Pariază cu inima. Știi bine: echipa ta de suflet e cea mai bună. Ce contează că nu a mai bătut pe nimeni de câteva săptămâni? Clar a avut ghinion! Cu siguranță că o să câștige în fața unui adversar mult mai bine poziționat. Și ce cotă bună are!

5. Ca să te duci de tot la vale, pariază mai mult decât îți poți permite să pierzi. Ai rămas cu balanța pe zero? Alimentează imediat contul. Facturile la utilități sau ratele la bancă pot să aștepte. După ce ai pierdut toți banii de casă, împrumută-te de la rude sau de la prieteni. Sigur nu vei recupera niciodată ce ai pierdut și nu vei mai avea cum să le dai banii înapoi. 

Personal, m-am speriat când am recitit ce am scris. Mi-e teamă ca cineva să nu ia de bune „recomandările” bazate pe psihologia inversă. Poate că este un unghi de abordare cinic, dar cred că prezintă fără echivoc greșelile care ne împiedică să fim pariori de succes.

Mai multe articole despre:
pariuri sportive