MENIU

Drum național SURPAT, folosit în continuare de șoferi. Cât de PERCICULOS este

DN 17B / Captură foto

Un drum din Suceava, surpat acum câteva zile, este folosit în continuare de șoferi. A rămas din el mai puțin de o bandă pe sens, vecină cu o râpă, adâncă de zeci de metri. Cu toate acestea, șoseaua care face legătura între două localități este încă tranzitată de mașini, chiar dacă autoritățile au închis-o circulației, relatează Realitatea PLUS. 

Drumul național 17B care face legătura între localitățile Holda și Crucea, din județul Suceava, a fost închis oficial circulației. Cu toate acestea, zeci de șoferi își riscă viețile tranzitând fâșia de drum care a mai rămas.

În urmă cu doar două zile, tone de pietriș, bucăți de stâncă și copaci rupți au fost aduse de alunecarea de teren peste șosea. O parte din asfalt a luat-o la vale în râpa de la marginea drumului.

Angajații companiei de drumuri au început deja să lucreze în zonă, dar refacerea șoselei va dura destul de mult, spun aceștia. Urmează ca pe porțiunea unde s-a înregistrat alunecarea de teren să fie efectuate lucrări de consolidare a versantului. Între timp, șoferilor li se recomandă să folosească rutele ocolitoare. 

Mai multe articole despre:
drum national surpat suceava soferi pericol