MENIU

Dramatic! Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Dumitru Prunariu, ucisă de meningită

Dramatic! Ultimele cuvine ale nepoatei lui Dumitru Prunariu, ucisă de meningită

“Mi-e frică”, au fost ultimele cuvinte rostite, duminică, de Arina Prunariu (11 ani) în braţele bunicului său. Miercuri (12 august), fetiţa a fost condusă pe ultimul drum. Un munte de flori şi lumânări s-a înălţat pe mormântul ei.

Cimitirul Ghencea Militar a devenit neîncăpător miercuri, 12 august. Viaţa s-a frânt brusc, mult prea devreme, pentru micuţa Arina, nepoţica lui Dumitru Prunariu, iar la căpătâiul său au venit sute de oameni. Colegii de şcoală, prietenii de la cursurile de scrimă, rude, colegii-piloţi ai lui Cătălin Prunariu, tatăl Arinei, dar şi ale mamei, angajată la TVR - Irina Margareta Nistor, Geanina Corondan - i-au adus un ultim omagiu fetiţei ucise de meningită.

Părinţii au dorit discreţie, iar în jurul sicriului şi la slujbă au participat doar cei apropiaţi, iar militarii au păzit zona de ochii curioşilor. Cătălin şi Codruţa Prunariu, părinţii copilei dispărute, au fost devastaţi de durere, dar au mimat că sunt rezistenţi pentru a-l proteja pe Radu, fiul cel mic, în vârstă de doar 6 ani. Irina Margareta Nistor a primit ca un trăsnet vestea şi a rămas profund şocată la aflarea evenimentului nefericit.

„O cunoşteam de când era mititică, un copil valoros, un copil foarte cuminte, îşi iubea mult părinţii. Era tot timpul cu zâmbetul pe buze. Visa să ajungă o campioană. Iubea şi pasiunea tatălui său Cătălin Prunariu, pe care îl vedea un om puternic şi pe care-l avea un model de inspiraţie în viaţă”, a mărturisit criticul de film, pentru click.ro.