MENIU

DRAMA unei familii din Capitală. Vecinul le-a stricat casa, iar plângerile au fost clasate

Au muncit o viaţă întreagă pentru o casă, pe care alţii le-au distrus-o în câteva minute. O familie din Capitală a ajuns în pragul disperării, după ce noul vecin le-ar fi stricat temelia şi pereţii imobilului. Oamenii s-au plâns autorităţilor, dar s-au lovit de un zid! Plângerile lor au fost clasate, pe motiv că fapta nu ar exista.

Elena Ioniţă îşi aminteşte că totul a început după ce o parte a imobilului în care locuieşte a fost retrocedată. Sub pretextul că va face lucrări de amenajare în curte, noul vecin ar fi dărmat gardul şi ar fi încercat să le distrugă casa pentru a-i determina să vândă locuinţa.


Disperată, femeia a făcut plângere la Primărie.


Elena Ioniţă a făcut sesizare şi la Poliţie şi LA Parchet. Deşi ar fi dus ca probe imagini video grăitoare, aceasta susţine că oamenii legii nu au făcut cercetări pentru fapta de distrugere, ci doar pentru ameninţare şi şantaj. Apoi au închis cazul definitiv.

Contactaţi de Realitatea TV, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au confirmat că au clasat ambele dosare. Motivul: nu există faptele.

Oamenilor nu le-a rămas decât să se uite neputincioşi cum temelia şi pereţii casei se fisurează tot mai mult, iar curtea lor, rămasă fără garduri, s-a transformat într-un teren viran unde oricine îşi aruncă gunoiul.

Mai multe articole despre:
Bucureşti primărie casă video Elena Ioniţă