MENIU

S-a întors la Iași, la iubita sa, de pe frontul din Afganistan. Ce a găsit acasă l-a CUTREMURAT

Un tanar de 27 ani, militar in cadrul Garnizoanei Iasi, si-a pus capat zilelor, dupa ce a fost parasit de prietena sa, scrie BZI.ro

Iulian Leogan, militar al Batalionului 151 Infanterie "Lupii negri", a fost gasit spanzurat in urma cu cateva zile, in apropierea localitatii natale din judetul Vaslui. Barbatul nu a suportat gandul ca femeia alaturi de care visa sa-si intemeieze o familie, Mihaela, l-a parasit.

Tanarul, originar din localitatea Maraseni, comuna Stefan cel Mare, a fost gasit spanzurat intr-o padure din apropiere. Se pare ca gestul sau este strans legat de faptul ca partenera de viata l-a inselat cu un alt barbat. Din pacate, Iulian nu a reusit sa treaca peste gestul femeii si a ales sa se sinucida. Barbatul locuia cu chirie intr-un cartier din Iasi si parea mereu optimist, dupa cum au povestit colegii sai din batalion. 

Iulian era incadrat de mai bine de 8 ani in Armata Romana. El a participat activ la mai multe misiuni in strainatate si niciunul din colegii sau superiorii sai nu i-au reprosat nimic niciodata. Șefii sai de la Garnizoana Iasi au ramas socati de gestul tanarului de 27 ani. Asta mai ales ca barbatul a trecut de evaluarea psihologica din vara. "El era incadrat inca din anul 2007 la Batalionul 151 Infanterie Lupii negri. In anul 2011 a fost prezent in Afganistan la misiunile derulate in acea zona. Ultima evaluare psihologica pe care a facut-o a fost in vara acestui an, prin luna iulie. Este vorba de evaluarea anuala prin care trec toate cadrele militare. A fost un baiat linistit, care nu a facut probleme. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace", a mentionat Daniel Burlacu, reprezentant al Garnizoanei Iasi. Iulian va fi inmormantat astazi in localitatea natala.

Mai multe articole despre:
Iaşi Afganistan militar sinucidere