MENIU

Drama primarului PNL ucis de Covid la doar 38 de ani. Prin ce suferință trecuse recent 

Adrian Popa, primarul comunei Cuza Vodă, din judeţul Călăraşi, a fost răpus de noul coronavirus

Adrian Popa, primarul comunei Cuza Vodă, din judeţul Călăraşi, a fost răpus de noul coronavirus la doar 38 de ani.

În ultima perioadă, familia Popa a fost supusă la grele încercări. Mama lui Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă, s-a stins în urmă cu 3 luni, la 62 de ani, din cauza unui boli incurabile grave, scrie adevarul.ro. Adrian Popa provine dintr-o familie de intelectuali, oameni destoinici şi credncioşi. Tatăl şi fratele său sunt preoţi. Nici nu s-a stins bine durerea pierderii celei mai dragi fiinţe, că nenorocirea a lovit din nou familia Popa.

Adrian Popa a pierdut lupta cu virusul nemilos duminică, 21 februarue. Bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus, dar organismul său, măcinat de alte suferinţe, nu a reuşit să-l învingă. 

Soţia a fost şi ea bolnavă de COVID, dar şi-a revenit, spun surse apropiate familiei. Ambii au fost internaţi la un spital din Bucureşti, însă pentru Adrian Popa nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul suferea de diabet, obezitate şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, virusul a făcut ravagii în ultimele zile. Cu tot tratamentul administrat, eforturile medicilor au fost în zadar. Plămânii i-au fost grav afectaţi de acest virus, ajunsese în ultimele clipe cu saturaţie de oxigen de 70-80%.

Adrian Popa avea doi copii minori.