MENIU

Drama neştiută. Fiul unei vedete de la noi este în comă de o lună jumătate

Drama neştiută. Fiul unei vedete de la noi este în comă de o lună jumătate
Drama neştiută. Fiul unei vedete de la noi este în comă de o lună jumătate

Pentru o mamă, fie ea vedetă sau nu, cel mai mare coșmar pe care îl poate trăi este să își vadă copilul, inert, mutilat de neglijență, pe patul unui spital. Iar prin asemenea momente cumplite trece în aceste momente o celebritate, aceasta trăind că amenințarea terifiantă a morții copilului pe care l-a născut.

Are 10 ani. Era un copil vesel, plin de viață, jucăuș, extrem de legat de mama lui, una dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz, Valeria de Monaco. Dar, în urmă cu două luni a început coșmarul. "A venit de la joacă, îi curgea sânge din nas. Am mers la medic, iar acolo i-au făcut analize. Și atunci am aflat ce are... Leucemie... L-am internat la Spitalul Fundeni, iar de atunci trăiesc cel mai negru coșmar pe care mi-l puteam închipui", a început să ne povestească, plângând, Valeria de Monaco.

PROMOTIE URIASA LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI

Dar, din păcate, situația spitalelor românești este mai gravă decât își imagina careva, iar dramele produce în saloanele bolnavilor întrec orice scenariu de film horror. "L-am internat și, în spital, a luat o boală. Pe lângă că are leucemie, s-a și infdectat cu ceva. Acum, de o lună și jumătate, este în comă indusă. Nu mai zic cum arată, că mi l-au măcelărit, este vânăt de tot corpul. Mi-e frică că moare, medicii nu știau ce să îi facă, nbu aveau antiobiotice, nu aveau nimic. Este o crimă ce se petrece în spitalele din România, iar ei vor să ascundă toată mizeria sub preș. Nici nu voiau să mă lase să îl mut la un alt spital, în Franța, nu au vrut să îmi elibereze documentele medicale, nimic", a mai spus, revolată și înlăcrimată, sărmana femeie, pentru spynews.ro.

Mai multe articole despre:
copil mamă vedeta comă