MENIU

Drama fetei de 21 de ani care a căzut cu ATV-ul: tânăra, operată de 3 ori după accidentul teribil

Drama fetei de 21 de ani care a căzut cu ATV-ul: tânăra, operată de 3 ori după accidentul teribil/ Captură video

O tânără de doar 21 de ani din Botoșani se zbate între viață și moarte în urma unui accident cumplit. Fata se afla la plimbare cu mai mulți prieteni în pădurea Agafton, atunci când a decis să se plimbe cu un ATV. Într-un moment de neatenție, ATV-ul s-a răsturnat, iar fata a ajuns în stare gravă la spital. A fost fost supusă unei operații de câteva ore, iar zeci de oameni s-au mobilizat pentru a-i dona sânge. 

Iulia se afla la plimbare alături de prietenii și iubitul ei în pădurea Agafton din Botoșani. Tinerii au decis să se plimbe cu ATV-ul. Într-un moment de neatenție, vehiculul pe care fata îl conducea s-a răsturnat, iar tânăra a suferit răni grave. Prietenii săi au sunat de urgență la 112. Medicii ajunși la fața locului au dus-o pe fată la urgențe, în Botoșani, acolo unde a intrat direct pe masa de operație.

"In urma investigatiilor s-a stabilit diagnosticul de hemorperitoneu, fiind operata de urgenta", a spus medicul.

Din cauza rănilor grave, Iulia a fost transferată cu un elicopter Smurd la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iași, acolo unde o echipă de medici a băgat-o din nou în sala de operație. I-a fost scoasă splina, un rinichi și o parte din ficat. Mișcați de drama fetei, zeci de oameni au mers la spital pentru a dona sânge.

Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu ATV-ul într-o prăpastie adâncă de 50 de metri, în județul Iași

"Am predat-o aeronavei pentru a fi dusa la unul dintre spitalele din Iasi", a aratat un alt medic.

Tânăra a fost supusă și unei a treia intervenții, timp de 4 ore, când medicii au încercat să îi salveze celălalt rinichi. Operația însă nu a avut succes. Iulia se află în stare gravă, iar cei dragi speră la o minune.