MENIU

DRAMA CUMPLITĂ, după un accident rutier. Soţia NU ŞTIE că soţul e mort: "Ea îl strigă: Dragoş!"

Drama cumplită, după un accident rutier.

Accidentul mortal de vineri după-amiază, de la Dumbrăveni, judeţul Suceava scoate la iveală o dramă cumplită.

Tânărul mort, între fiarele contorsionate ale Mercedesului în care se afla, pe scaunul pasagerului din faţă, era chiar soţul şoferiţei, o fată de 20 de ani, din Slobozia Sucevei (Grăniceşti), transferată în stare gravă de la Spitalul Judeţean Suceava la Spitalul Universitar Iaşi, scrie monitorulsv.ro.

Adina şi Dragoş Prisacariu (25 de ani) au făcut cununia civilă pe 23 mai şi urmau să facă şi petrecerea de nunta. Căsnicia lor s-a sfârşit dramatic, vineri, 1 august, pe DN 29, drumul care duce de la Suceava spre Botoşani.

La ieşirea din Dumbrăveni, tânăra care conducea un Mercedes E-Klasse cu volan pe dreapta şi înmatriculat în Marea Britanie a făcut o manevră imprudentă. Deşi era linie continuă, a încercat să depăşească un microbuz. De pe contrasens venea o autocisternă, iar impactul a fost deosebit de violent.

Dragoş, soţul ei, a murit pe loc, trupul neînsufleţit al tânărului fiind scos de pompierii de la Descarcerare din caroseria maşinii în care şi-a găsit sfârşitul. Adina a fost dusă la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, iar de aici transferată în aceeaşi seară la Iaşi, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană cervicală şi fractură de coloană toracală.

Tânăra va fi cercetată pentru ucidere din culpă. Mama Adinei mărturisea sâmbătă, copleşită de durere, după o noapte nedormită la spital, că fiica ei a sunat cu aproximativ un sfert de oră înainte de producea accidentului. I-a spus că vin la Botoşani şi vor să-i facă o surpriză.

„Miercuri trebuiau să plece în Costineşti şi, miercuri, el (n.r. - Dragoş) e în fundul pământului.Ea (n.r. - Adina) îl strigă: Nu ştie că el e mort şi nu putem să-i spunem lucrul ăsta”, plângea femeia.

VEZI MAI MULT AICI

Mai multe articole despre:
accident suceava accident mortal suceava