MENIU

Drama actriţei din "Esmeralda". A născut un copil cu probleme și soțul a părăsit-o în spital

O devenit cunoscută odată cu telenovela "Esmeralda", dar din păcate, viaţa Letitiei Calderon nu a fost una de poveste.

Letitia Calderon a fost căsătorită cu Juan Collado, avocatul vedetelor, cu care a avut o relatie de 8 ani şi căruia i-a dăruit doi băieţi. 
Actrița mexicană și-a dorit mereu să fie mamă, însă a avut probleme mari de fertilitate. După numeroase tratamente, inclusiv o sarcină cu probleme, după încercări de ani de zile, Leticia Calderon a reușit să-l aducă pe lume pe Luciano în 2004.
A fost o naștere dificilă, cu o cezariană decisă de doctor pe ultima sută de metri. Abia la o oră după nașterea copilului a aflat actrița că băiatul ei suferă de Sindromul Down. 
 
Apoi, trei luni mai târziu, Leticia a rămas din nou însărcinata și, în februarie 2005, s-a născut și al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viață, avocatul Juan Collado. 
 
Din 2000, actrița renunțase la telenovele tocmai pentru a deveni mamă și a avea grijă de familia ei. A revenit pe micile ecrane în 2008, la un an dupa ce a fost părăsită de tatăl copiilor ei, care a intrat într-o relație foarte comentată cu actrița Yadhira Carillo (42 de ani) .
Collado și-ar fi făcut bagajele și a fi plecat de acas, au scris atunci tabloidele din Mexic, citate detvmania.ro, pe cand Leticia Calderon se afla în spital, pentru o operație de genunchi.
Mai multe articole despre:
copii actriţă parasita Esmeralda Letitia Calderon