MENIU

Dragoş Pătraru nu se lasă. "Of, e atât de simplu!"

Dragoş Pătraru este prins în mijlocul unui scandal, după ce luni seara, el a criticat tăcerea propriului canal, Digi 24, în fața subiectului înregistrărilor făcute în DNA. Marți seara, Cosmin Prelipceanu, redactorul-șef al Digi 24, îl amenință cu judecata.

Pătraru continuă să dea explicaţii pe pagina lui de socializare, aducând opiniei publice chiar şi un material relatat de Cătălin Tolontan pe această temă. 

Realizatorul nu se lasă şi răspunde comentariilor făcute de internauţi pe pagina lui de socializare. 

"Care acuzații? Vai, ce prosteală! Ați văzut materialul? Eu spun asta pe post: ”Primești un salariu pentru că muncești. Ești în slujba publicului. Pentru el cauți adevărul. Nu pentru o corporație, nu pentru instituții de forță! Doar pentru public. Mă rog, mai există și varianta în care legitimația de jurnalist e doar o acoperire, și-atunci, da, nu mai răspunzi în fața publicului, ci în fața…”. Deci? Ce-am zis? Și-au schimbat cuvintele limbii române sensul? Pentru ce trebuie să aduc dovezi? Cum e posibilă o asemenea idioțenie? Nici nu știu dacă să mă tăvălesc de râs în fața unei asemenea prostii sau să plâng de nervi pentru că așa ceva poate exista.", spune Pătraru, într-un comentariu pe Facebook. 

Mai multe articole despre:
dragoș pătraru