MENIU

Dragnea vrea banii de la Iohannis, dar are amnezie când aude de Negoiţă

Şeful PSD Liviu Dragnea pune paie pe foc în conflictul cu președintele Iohannis. Face apel ca Finanțele să recupereze banii de la Klaus Iohannis pentru casa luată de stat. Întrebat despre situaţia colegului de partid Robert Negoiţă, aflat în exact aceeaşi situaţie, dar cum sume uriaşe, Dragnea a părut brusc lovit de amnezie, afirmând că nu ştie despre ce este vorba. 

"Aştept ca statul român şi, în principal, Ministerul de Finante', pentru că statul poate fi reprezentat de ministerul Finanţelor, nu de ANAF, să facă demersurile necesare pentru ca aceşti bani să vină la statul român,"  a afirmat Liviu Dragnea, ]ntrebat despre conflictul care ar exista între ministrul Finanţelor şi şeful ANAF privind recuperarea unei sume de bani pe care Klaus Iohannis ar datora-o statului. 

Câteva secunde mai târziu, întrebat despre o situaţie similară care-l vizează pe colegul de partid Robert Negoiţă, campionul datoriilor către ANAF, de aproape 50 de milioane de euro, liderul PSD a declarat, senin, că nu ştie subiectul. 

Potriviti datelor publicate de ANAF, Robert Negoiţă are datorii fiscale de 238.366.695 de lei, adica 51.171.152 de euro. Din suma totala, edilul sectorului 3 a contestat 1.231.127 de euro, rămânând cu suma de 49.940.024 de euro pe care  nu a contestat-o, potrivit ziare.com. 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea