MENIU

Dragnea recunoaşte înţelegerea secretă pe legile justiţiei. "A fost un angajament"

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE, controlată de "binomul" Liviu Dragnea - Călin Popescu Tăriceanu, a avut un angajament să voteze legile justiţiei până la finalul anului. A recunoscut chiar şeful PSD, care a ieşit cu declaraţii de presă după o lungă absenţă în perioada în care s-a dus războiul din Parlament.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se declară mulţumit de legile justiţiei şi spune că a existat un angajament în coaliţie pentru a vota aceste legi până la finalul anului.

"Sunt mulţumit de legile justiţiei. Este un angajament, care a fost al coaliţiei, să le adoptăm până la sfârşitul anului. Este un drept al parlamentarilor să legifereze. Au participat reprezentanţi din foarte multe părţi ale acestui sistem. Din ceea ce am citit, o mare parte dintre amendamentele propuse au fost propuse şi susţinute de asociaţia magistraţilor. Este foarte greu ca o lege sau un pachet de legi să mulţumească pe toată lumea. Ministrul justiţiei a mai fost la dezbateri, la fiecare şedinţă a fost şi un secretar de stat. Este vorba de o necesitate de a implementa o directivă europeană, avem un termen până în aprilie", a declarat Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea legile Justitiei