MENIU

Dragnea: O să fac plângere în urma declarațiilor fostei șefe AEP Ana Maria Pătru

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că urmează să facă o plângere penală după declarațiile fostei șefe AEP Ana Maria Pătru, conform cărora ar fi fost șantajată pentru a-l denunța pe președintele Camerei Deputaților, dacă nu se autosesizează instituțiile competente din justiție.

"Nu am fost chemat la DNA până acum, dar asta nu înseamnă că nu o să fiu chemat. Eu nu cred că a mai fost o asemenea campanie în România, cu niște ciorbe, reluate, reăncălzite. Mi s-a părut puțin ieșit din comun interviul. Eu știu că nu se folosesc nume în astfel de interviuri. Eu mă aștept în continuare să văd ceva reacții după declarațiile Anei Maria Pătru, în care a vorbit foarte clar despre faptul că a fost șantajată și amenințată pentru a spune ceva despre mine. S-a trecut foarte ușor peste asta. Așa se fac anchetele în România? Este o practică sau este ceva izolat? Eu o să fac o plângere dacă nu se sesizează nimeni. Câți or mai fi fost șantajați?", a susținut Dragnea

Fosta șefă a Autorității Electorale Permanente (AEP) Ana Maria Pătru a declarat săptămâna trecută că nu l-a "turnat" la DNA pe Liviu Dragnea, cu toate că a fost șantajată și amenințată pentru a face lucrul acesta. 

Mai multe articole despre:
Ana Maria Pătru Dragnea