MENIU

Dragnea și Tăriceanu, în ședință de urgență după mutarea bombă a lui Iohannis

Liderii coaliției de guvernare Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-au întâlnit de urgență la Parlament după anunțul legat de remaniere venit de la Cotroceni. În biroul lui Dragnea s-au mai aflat liderii PSD de la Neamț, Ionel Arsene, cel care îl susține pe Ilan Laufer, și Dragoș Benea de la PSD Buzău.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au intrat într-o ședință ad-hoc, la Palatul Parlamentului, după refuzul lui Klaus Iohannis de a-i desemnna pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării și pe Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor.

Cei doi lideri caută soluții pentru Ministerul Transporturilor, rămas fără ministru, dar și pentru Ministerul Dezvoltării, unde Iohannis nu a acceptat revocarea "pucistului" Paul Stănescu.

În biroul lui Dragnea s-au mai aflat liderii PSD de la Neamț, Ionel Arsene, cel care îl susține pe Ilan Laufer, și Dragoș Benea de la PSD Buzău.

Între timp, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reacționat furios după ce Klaus Iohannis a anunțat că respinge propunerile de la cele două .

„Iohannis are reactii halucinante. Ce motiv a avut sa o respinga pe Olguta Vasilescu? In nicio tara normala nu s-ar fi petrecut asa ceva. Il intrebam, dom'le ce vrei sa faci cu tara asta? Suntem socati de refuzul asta. Putem sa facem rocada, o putem numi pe Olguta Vasilescu la Dezvoltare si pe Ilan Laufer la Transporturi", a declarat Stefanescu, la un post TV.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu va semna decretele de numire in functia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguta Vasilescu si pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Klaus Iohannis