MENIU

Dragnea, atacat dur. "Te ascunzi de o lună. Ești inițiatorul modificărilor pe legile justiției?"

Dragnea, reacție la sechestrul de la DNA

Vicepreședintele PNL, economistul Florin Cîțu, a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care s-a păstrat în penumbră în ultimele săptămâni, de când s-a pornit "asaltul pe justiție" în Parlament.

Șeful PSD este acuzat că se ascunde de o lună de zile, tocmai într-o perioadă în care sectorul justiției "fierbe". Senatorul Florin Cîțu îl întreabă direct pe Liviu Dragnea dacă este inițiatorul modificărilor pe legile justiției:

"Liviu Dragnea trebuie să răspunzi public!

În timp ce tot sectorul justiție este în fierbere, îngrijorat pe bună dreptate de propriul viitor, în timp ce PNL și opoziția ne luptăm la baionetă pentru fiecare amendament cu PSD, există o persoană în România care de o lună de zile se ascunde.

Din păcate pentru noi toți este o persoană exterm de importantă și care conduce cel mai mare partid din România.

De aceea eu, senatorul Florin Citu, îi solicit public președintelui psd, Liviu Dragnea, să răspundă public la două întrebări:

1. Liviu Dragnea, ești inițiatorul acestor modificări pe legile justiției?

2. Liviu Dragnea, care este poziția ta față de aceste modificări și față de pozițiile contrare ale profesioniștilor din justiție prezentate prin amendamente la aceste legi?

În februarie, după apariția oug 13, Liviu Dragnea a declarat că nu o susține și a cerut să fie retrasă.

Liviu Dragnea este momentul să fii bărbat și să răspunzi public la aceste întrebări", a scris vicepreşedintele PNL pe pagina sa de Facebook.

De ce dispare Dragnea de fiecare dată când PSD dă lovituri sub centură. Ce spun psihologii

Liviu Dragnea nu este la prima dispariţie bizară în momente tensionate când partidul pe care îl conduce aplică lovituri sub centură românilor.

La fel s-a întâmplat la momentul Ordonanţei 13, când Liviu Dragnea a afirmat că nu cunoaşte conţinutul ordonanţelor privind graţierea şi modificarea legilor penale pentru că era plecat în America. 

Şi în plină "revoluţie fiscală", când Guvernul a făcut schimbările controversate la Codul Fiscal, președintele PSD, Liviu Dragnea, a dispărut din spaţiul public.

Psihologii sunt de părere că acest comportament disimulat denotă strategia liderului PSD de a-i lăsa pe interpuşi să atragă energiile negative.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Florin Citu legile Justitiei