MENIU

Dragnea a dezvăluit care este planul PSD-ALDE cu legile Justiţiei

<p>Liviu Dragnea</p>

Săptămâna viitoare se va discuta în coaliţia de guvernare care este cea mai bună procedură pentru legile justiţiei. Este anunțul făcut de Liviu Dragnea la un alt post de televiziune.

Şeful PSD a mai precizat că proiectul legislativ trebuie finalizat până la sârşitul actualei sesiuni parlamentare.

"Ce a propus ministrul Justitiei ca şi legi, proiectul de modificare a legilor Justiţiei, în cea mai mare parte sunt chestiuni dorite, chestiuni fireşti. Se lucrează la forma finală, firesc, şi în perioada următoare, săptămâna viitoare va avea o discutie cu premierul, vom discuta în coaliţie despre acest pachet de legi şi vom purcede la lansarea dezbaterii. După părerea mea trebuie să înceapă dezbaterea în Parlament. Săptămâna viitoare cred că ar fi bine să avem o discuţie în coaliţie să vedem care e cea mai bună procedura prin care Guvernul poate veni în Parlament, în care să vină ministrul Justitiei acolo la comisie să fie în fiecare zi de dezbatere", a spus Dragnea la România TV.

Potrivit şefului PSD, important este ca legile Justiţiei să fie finalizate până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare "neafectând independenţa Justiţiei".

 
Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea legile Justitiei