MENIU

Dragnea a comandat "execuţia" Realitatea TV

Atac la Realitatea TV

Surse din conducerea ANAF şi PSD au declarat marţi seară pentru Realitatea TV despre presiunile teribile pe care Liviu Dragnea le face asupra colaboratorilor, în efortul său de a determina închiderea postului nostru de televiziune. Teodorovici, Mişa, SOV şi Schwarzenberg, printre cei folosiţi împotriva primei televiziuni de ştiri din România.

La nivelul ANAF este de notorietate că principalul motiv pentru schimbarea Mirelei Călugareanu a fost tocmai refuzul de a executa dispoziţiile lui Dragnea, iar aducerea ca nou şef a fostului ministru Ionuţ Mişa ar fi o măsura prin care Dragnea speră să forţeze mâna ministrului Eugen Teodorovici, fiind cunoscută relaţia de adversitate dintre acesta şi Ionuţ Mişa.

Surse din conducerea PSD ne au declarat că una dintre condiţiile numirii fiecăruia dintre cei doi a fost legată de obligativitatea de a găsi metode pentru oprirea funcţionării Realitatea TV.

Un alt canal prin care Dragnea face presiuni publice asupra Realitatea este reprezentat de către doi foşti implicaţi în activitatea Realitatea, Sorin Ovidiu Vântu şi respectiv Elan Schwarzenberg.

Cu SOV, aflat azi în puşcărie şi în faţa altor condamnări viitoare, Dragnea ţine legătura prin cunoscutul avocat M.N., care i a reprezentat pe cei doi în procese.

Relaţia lui Dragnea cu Elan Schwarzenberg este veche, evreul dat în urmărire generală şi refugiat în Israel fiind considerat "bidonul" afacerilor lui Dragnea din Brazilia. Celor 2 mentionaţi mai sus Dragnea le-a promis sprijin în justiţie în perioada următoare, în schimbul poziţiilor publice anti Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Realitatea Tv