MENIU

Dr. Oz: Cum să mănânci mult şi să slăbeşti!

Dr. Oz: Cum să mănânci mult şi să slăbeşti!

Potrivit ultimelor cercetări în materie de nutriţie, gustările dintre mesele principale, dacă sunt corespunzătoare, ar trebui să te facă să slăbeşti. Acest lucru se întâmplă pentru că, odată ce are senzaţia că există mâncare din belşug, corpul tău nu mai are tendinţa de a reţine grăsimile pentru a avea rezerve de energie.

În baza acestei descoperiri, faimosul medic Dr. Oz a creat o dietă care să te ajute să slăbeşti mâncând din ce în ce mai mult şi mai bine.

Astfel, Dr.Oz propune că gustările dintre mesele principale să nu depăşească 200 de kilocalorii şi să conţină 6 grame de fibre şi 10 grame de proteine.

Iată gustările propuse de Dr. Oz:

1. Gustare pe baza de năut

Mănâncă două măsline, 4 felii de dovlecel la grătar, 50 de grame de năut fier şi o felie de mozarella

2. Gustarea Pizza

Cu două ore înainte de cină mănâncă o pizza prepararta de ţine, pe o lipie mică din făină integrală. Adaugă 2 linguri de sos de roşii, o cană cu spanac, ceapă, bagă totul la cuptor şi poftă bună!

3. Gustare cu sos iute şi cartofi

Tăiaţi rondele cartofii şi lăsaţi-i la cuptor. Folosiţi doar doi cartofi medii. Când sunt gata, adăugaţi deasupra sos curry, piper sau sos cayenne. Piperul şi sosul iute accelerează metabolismul.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
slăbit gustări dr oz