MENIU

DOVADA VIDEO - Viceprimarul PSD din Predeal a mințit - imagini tulburătoare cu accidentul provocat de bărbat: o femeie, în comă

Viceprimarul PSD din Predeal a mințit - imagini tulburătoare cu accidentul provocat de bărbat

Avem dovada că politicianul care conduce una dintre cele mai populare stațiuni din România a mințit, iar o femeie se zbate acum între viață și moarte. Accidentul cumplit provocat de viceprimarul din Predeal a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Șeful PSD Predeal, viceprimar al orașului, Marius Mateescu, a susținut în fața polițiștilor că femeia pe care a accidentat-o grav pe trecerea de pietoni a sărit brusc în fața mașinii.

În imagini se vede clar cum femeia care traversa strada regulamentar este lovită în plin de autoturismul condus cu viteză. În filmare, nu se vede nici intenția șoferului de a frâna. - VEZI IMAGINILE VIDEO AICI - Atenție, IMAGINI ȘOCANTE!

Cu toate acestea, viceprimarul susține că femeia a sărit în fața mașinii. 

Primar: "Eu spun că nu a fost pe trecere. Cum spun majoritatea. Sunt mult mai multe lucruri importante pe care nici eu nu le știu și nu le știe nimeni."

Reporter: "Dacă nu era pe trecere și ar fi sărit în fața dumneavoastră era una..."

Primar: "De sărit, a sărit cu siguranță. Asta să fiți sigur că a sărit." 

Viceprimarul din Predeal conducea mașina primăriei când a produs cumplitul accident. Polițiștii nu au găsit la fața locului nicio urmă de frânare și, potrivit unor surse, ar fi avut cel puțin 80 de kilometri la oră. 

Victima, o femeie de 65 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Este în comă, iar medicii spun că are șanse mici de supraviețuire. 

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și continuă cercetările.