MENIU

Doua zile pana la Black Friday 2016 - 9 televizoare din oferta care au preturi mici

Black Friday 2016 este la doar doua zile distanta, iar preturile par ca au inceput deja sa scada, treptat.

Black Friday 2016 - Ofertele de la eMAG pentru televizoare vor putea fi gasite AICI.

Black Friday 2016 se anunta cel mai prolific Black Friday de pana acum. Mai multe magazine au inceput deja sa dea drumul la promotii, insa toata lumea asteapta ofertele de la eMAG care a anuntat ca au un milion de produse cu reduceri. Noi am selectat 9 televizoare foarte performante si apreciate de cumparaturi pe care vi le recomandam sa le achizitionati de Black Friday 2016 daca sunteti in cautare de asa ceva.

Black Friday 2016 - Televizor LED Philips

Primul model pe care vi-l recomandam este unul fabricat pentru prima oara chiar in 2016, are toate functiile Smart si sistem de operare Android. Televizorul produs de Philips are display de tip LED cu diagonala de 108cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul televizorului poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - LED Samsung

Samsung este un brand foarte renumit pentru producerea de electronice, electrocasnice dar si alte gadgeturi, iar primul dintre modelele de televizoare Samsung pe care vi-l aducem in atentie este unul foarte ietin, mult sub 1.000 de lei dar foarte cumparat de clienti. Televizorul are diagonala de 80cm si rezolutie HD. Pretul lui poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Sony Bravia

Gama Sony Bravia de televizoare este una de succes, foarte apreciata si cu multe modele disponibile. Noi va prezentam astazi un televizor ce are toate functiile smart disponibile, poate fi conectat cu usurinta la internet dar si la dispozitivele mobile din locuinta voastra, are display de tip LED cu diagonala de 123cm si cea mai buna rezolutie de pe piata 4K ULTRA HD. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday 2016 - Smart Samsung

Asa cum v-am promis inca de la inceputul articolului, mai multe televizoare Samsung intra in top 9 cele mai vandute televizoare de la eMAG si vi le recomandam cu toata increderea. De aceasta data este vorba despre un televizor de dimensiuni reduse, are o diagonala de doar 80cm, rezolutia sa este Full HD, insa are doua atuuri imbatabile: disponibilitatea de functii smart care ofera capacitatea de conectare la internet si pretul foarte bun pe care il gasiti AICI.

Black Friday 2016 - LED Philips

Tot un televizor ceva mai mic, ideal pentru un dormitor de dimensiuni mici sau medii este si acest model LED de la Philips. Televizorul are 80cm diagonala si rezolutie HD. Pretul lui poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Horizon

Horizon este un brand foarte cunoscut pentru preturile mici pe care le practica pentru produsele lor. Este si cazul acestui televizor LED Horizon care are si un discount important de la eMAG. Televizorul are diagonala de 102cm, rezolutie FULL HD si conectivitate CI+. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2016 - Star Light

Un alt brand cu preturi foarte mici este Star Light, iar acest televizor din oferta de la eMAG este probabil cel mai ieftin de pe piata din categoria sa. Televizorul are display de calitate LED ce reda imagini HD Ready si diagonala sa este de 80cm. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday 2016 - Televizor LED Curbat SMART Samsung

Trecem la 'artileria grea', cele mai bune televizoare din promotie si cele mai bune preturi. Televizorul LED Curbat Smart Samsung, dupa cum ii spune si numele are display-ul curbat si va ofera o experienta de vizionare de neuitat, e dotat cu functii smart si conexiune la internet, reda imagini impecabile la 4K ULTRA HD si are 123cm diagonala ecranului. Pretul este mult mai mici decat ati putea crede. Oferta poate fi consultata AICI.

Black Friday 2016 - Televizorul Smart Horizon

Probabil cel mai ieftin televizor cu asemenea calitati este cel de la Horizon. Acest televizor are rezolutie Full HD pentru un ecran foarte generos de 124cm si in plus e dotat si cu functiile smart care va permit sa va conectati de pe televizor pe netflix, facebook, twitter, youtube, vimeo si multe alte site-uri. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
televizoare black friday emag black friday 2016