MENIU

Dosarul RETROCEDĂRILOR. Nume noi în scandalul retrocedărilor din Ardeal

<p>DOSARUL RETROCEDĂRILOR</p>

Realitatea TV continuă dezvăluirile despre mafia retrocedărilor din Ardeal. Personaje politice din toate partidele ar putea fi implicate în unul dintre cele mai importante dosare de corupţie din ultima vreme. Tudor Chiuariu, Valeriu Stoica sau Verestoy Atila sunt doar câţiva dintre cei al căror nume ar putea apărea în perioada următoare în acest dosar, au dezvăluit aseară invitaţii unei ediţii speciale a emisiunii Jocuri de putere.

"Chiuariu lipseste si Stoica lipseste! Deocamdata, Chiuariu e cel care a intrat la 4 primari din Bacau punand presiune sa cedeze toate drepturile", a spus jurnalistul Marcel Bărbătei.

"Ca folclor, se pare ca nu e folclor, in momentul in care veneau cu masina Hrebenciuc si Verestoy... sa simplificam, iau eu ce e in dreapta, iei tu ce e in stanga. ... Sa nu uitam cine e Adam! Adam e cel care a infiintat Caritas, a plecat din Brasov. Adam era judecator cand a infiintat Caritas, tocmai de asta a fost scos din tagma judecatorilor, a devenit avocat. Va dati seama ca e foarte usor sa preiei un asemenea om si sa-l introduci pe retrocedari. Toata lumea din Brasov stie cum se castiga procesele prin influenta domnului Adam", a mai spus Bărbătei.

Si jurnalistul Ovidiu Marincea a facut dezvaluiri despre scandalul retrocedarilor.

"La Valeriu Stoica am o intrebare, cum se poate ca, casa de avocatura Valeriu Stoica sa reprezinte Romsilva si sa piarda toate procesele, ca apoi sa fie avocatul fiicei lui Judith Ghika si sa castige? Dar in primul rand ma intreb daca nu e o incompatibilitate".