MENIU

Rares Bogdan: "Cazul în sine are peste 42 de urmăriți penal, astăzi vorbim de primii 9"

<p>RAREŞ BOGDAN</p>

Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii Jocuri de Putere, a comentat in direact la REALITATEA TV, decizia DNA după ce a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale a nouă foşti miniştri din patru guverne, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli.

"Cazul in sine are peste 42 de urmariti penal, astazi vorbim de primii 9. Cazul este unul extins care nu a pornit doar de la cercetarea Corpului de Control al lui Victor Ponta in 2013, ci este o investigatie practic pornita de la oficiul de spalare a banilor si de criminalitate financiar economica din Elvetia impreuna cu politia financiara a SUA. Deci este o investigatie care nu este exclusiv in interiorul Romaniei este legata de firme off shore de incasari de bani in firme offshore sunt comisii rogatorii care au lucrat in ultimii doi ani foarte mult pe acest caz si care au dat informatii", a spus Rares Bogdan, la REALITATEA TV. 

DOSARUL MICROSOFT EXPLODEAZĂ: DNA cere începerea urmăririi penale pentru 9 foşti miniştri

DOSARUL MICROSOFT. DNA cere aviz pentru începerea urmăririi penale a nouă foşti miniştri din patru guverne, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli. Acuzaţiile sunt uluitoare: abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani. Surse citate de Realitatea TV spun că mita luată de miniştri ar ajunge la milioane de euro.