MENIU

Dosarul Ioan Crișan. Asasinatul cu bombă de la Arad, comandat de fiica afaceristului ucis. Cine este Laura, cea care a plătit 100.000 de euro pentru CRIMĂ

Laura Crișan

La 3 ani de la atentatul cu bombă de la Arad, când mașina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, provocând moartea acestuia, anchetatorii au săltat-o pe fiica acestuia, sub suspiciunea că aceasta ar fi fost capul rețelei care a pus la cale uciderea afaceristului. 

Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis de o bombă plasată sub mașina sa, ar fi comandat atentatul. Ea ar fi fost ajutată de trei prieteni ai milionarului ucis, iar bomba ar fi fost plasată de asasini plătiți, care acum s-ar afla în străinătate. Femeia a fost ridicată, miercuri, de poliţişti, de la locuinţa sa din cartierul Micălaca, urmând a fi dusă la sediul IPJ, apoi la Bucureşti.

Cine este Laura Crișan, femeia care ar fi ordonat atentatul cu bombă de la Arad. Victima era propriul tată!

Polițiștii spun că Laura Crișan este cea care ar fi ordonat atentatul cu bombă de la Arad, în care tatăl său, Ioan Crișan, a murit în urma exploziei mașinii. Aceasta fusese în cercul de suspecți și a mai fost audiată, în trecut.

După un divorț cu cântec, Laura și cel care îi fusese soț au ajuns în instanță din cauza averii. De profesie avocat, Laura Crișan ar fi avut probleme financiare serioase.

Cine era Ioan Crișan, afaceristul care a murit în atentatul cu bombă de la Arad: împrumutase sume uriașe de bani! Ce afaceri derula, de fapt, bărbatul

Potrivit unor surse citate de presa locală, în timp ce era vânată de creditori, pe de o parte, firma lui Ioan Crișan, reprezentată de fiica acestuia, avocata Laura, a deschis mai multe procese, în încercarea de a recupera bani de la datornici. În unele cazuri, eforturile au fost zadarnice... După divorț, cei doi soți au ajuns să se judece pentru una dintre afacerile cu TIR-uri care, conform site-ului totalfirme.ro, are o cifră de afaceri impresionantă.

Judecătorii au constatat, însă, că femeia nu mai avea niciun drept în cadrul societății comerciale.

Laura Crişan ar fi plătit pentru moartea tatălui său 100.000 de euro. Aceasta ar fi fost ajutată de trei prieteni ai milionarului ucis.