MENIU

Dosarul generalilor. Avocatul Statului Paralel, din nou în fața polițiștilor! Trăilă a refuzat dialogul cu presa

Dosarul generalilor. Avocatul Statului Paralel, din nou în fața polițiștilor! Trăilă a refuzat dialogul cu presa

Doru Trăilă, avocatul statului paralel, a ajuns din nou în fața polițiștilor. Acesta trebuie să se prezinte periodic la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar. Trăilă este acuzat de trafic de influență. Ca de fiecare dată, omul lui Coldea a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. 

Avocatul mafiei coldiste, Doru Trăilă, a ajuns, marți dimineață, din nou la secția de poliție pentru a da cu subsemnatul în cazul măsurii controlului judiciar dispuse de procurorii anticorupție pentru o perioadă de 60 de zile.

Avocatul a păstrat tăcerea atât la intrarea, cât și la ieșirea din sediul poliției, refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. 

Doru Trăilă, avocatul mafiei coldiste, a pus poprire pe conturile lui Hideg: vrea să fie sigur că încasează mita: "Ce ticăloși sunt!"

Avocatul Doru Trăilă este acuzat de trafic de influență în dosarul generalilor SRI.

Cătălin Hideg îi acuză pe aceștia că i-ar fi cerut suma de 600.000 de euro, plus TVA, pentru a scăpa de un dosar deschis de Parchetul European. În dosar, omul de afaceri este acuzat de fraudă cu fonduri europene.

Cătălin Hideg a ajuns la DNA! Denunțătorul mafiei coldiste, la audieri: „Vor să-mi ia firmele”

Mai multe articole despre:
doru traila avocat control judiciar statul paralel