MENIU

Dosarul de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Medicul care a încercat să se sinucidă ar fi amantul „doamnei cu coasa”

Doctorița poreclită „doamna cu coasa” - Inquam Photos

 Ies la iveală detalii șocante despre iubitul doamnei cu coasa. Medicul ar avea familie, iar doctorița era amanta lui, spun apropiații. Între timp, dosarul care îl vizează va fi preluat de procurorii militari. Potrivit surselor noastre, acesta urmează să fie audiat de anchetatori, după ce a fost găsit inconștient într-o toaletă din Brașov. Și asta pentru că doctorul și-ar fi administrat o perfuzie cu un medicament puternic, folosit pentru sedare. 

Medicul care a încercat să se sinucidă ar fi de fapt amantul doctoriței poreclite doamna cu coasa. Bărbatul ar avea familie. Soția lui este și ea medic neurolog, iar cei doi copii urmează aceeași profesie.

”Îl știm pe Cristi de peste 20 de ani. (...) Cristina, soția lui, medic neurolog, era să moară de COVID-19. A stat la căpătâiul ei și a păzit-o zile la rând în ATI. Ce relevanță are că a vorbit cu o colegă ATI la telefon, câți medici trebuie să mai moară să înceteze această mizerie în România? Cum mai poate fi motivată fetița lui, medic rezident de neurologie, băiatul lui student la medicină, să continue în această mocirlă?”, a declarat un apropiat al familiei.

Totul în condițiile în care procurorii au descoperit, potrivit stenogramelor, că medicul i se adresa doctoriței cercetate pentru omor calificat cu premeditare cu apelativul „iubire”, ceea ce înseamnă că cei doi aveau o relație.

Culmea, medicul ar fi încercat să se sinucidă la scurt timp după ce anchetatorii au dezvăluit că numele lui apare în stenogramele din dosarul morților suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon. Bărbatul şi-ar fi injectat un medicament puternic. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi luat anestezicul de la o farmacie unde ar fi spus că-l cumpără pentru un coleg care are programată o operație.

CUM ERA ÎNVĂȚATĂ DOCTORIȚA SĂ-ȘI JUSTIFICE GESTUL


PLEȘA CRISTIAN LAURENȚIU: Hai, pupic! Voiam să te văd, îmi pare rău! Pup!
MIRON MARIA: Nu, iubire, vreau s-ajung, vreau să mă uit...
PLEȘA CRISTIAN LAURENȚIU:: Da, da.
MIRON MARIA: ... înc-o dată la lista aia de decese.
PLEȘA CRISTIAN LAURENȚIU: Nu atingi nimic! Nu modifici absolut nimic!
MIRON MARIA: Vreau să văd.
PLEȘA CRISTIAN LAURENȚIU: Bine.
MIRON MARIA: Doar să văd, că-mi lipsește unu’ din minte.
PLEȘA CRISTIAN LAURENȚIU: Bine, hai! Pup! Pa!”
sursa: referatul anchetatorilor

Dosarul penal in rem care vizează infracțiuni de vătămare corporală din culpă deschis după ce medicul colonel Cristian Laurențiu Pleș a fost găsit inconștient într-o toaletă publică din Brașov va fi preluat de către parchetul de pe lângă Tribunalul Militar din București.

La începutul acestei luni, medicul colonel a fost și el audiat în dosarul în care iubita lui este arestată preventiv pentru omor cu premeditare. Mai mult, în fata magistraților vor ajunge din nou și cele doua doctorițe după ce au contestat măsura arestului preventiv. 

Demisie de răsunet la Spitaul Pantelimon: șefa ATI a renunțat la funcție. Motivele invocate

Mai multe articole despre:
pantelimon dosar medici