MENIU

Dosarul de INFORMATOR al lui Nicușor Dan. Interviul care dinamitează ancheta CNSAS: ce spune colegul edilului din lotul Olimpic

Nicușor Dan / Foto: Inquam Photos

Bomba momentului, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității a deschis o anchetă după dezvăluirile Realitatea PLUS privind o posibilă colaborare a lui Nicușor Dan cu Securitatea. Într-un răspuns oficial, conducerea instituției ne-a transmis că cercetătorii verifică trecutul primarului Capitalei. 

În ultima săptămână a campaniei electorale a apărut în spațiul public un document care arătă că actualul primar la Bucureștiului ar fi fost recrutat de Securitatea încă din perioada liceului.

Dosarul de INFORMATOR al lui Nicușor Dan. Anca Alexandrescu: E o rețea care a controlat, de fapt, informația pe această temă. Nicușor Dan trebuie să dea explicații

Nicușor Dan susține că a trebuit să completeze mai multe rapoarte despre deplasările externe organizate pentru a participa la olimpiadele Internaționale de Matematică.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, colegul lui Nicușor Dan din lotul Olimpic, Adrian Vasiu a povestit că el nu a completat rapoarte despre deplasările externe, așa cum susține edilul Capitalei. 

Mai multe articole despre:
cnsas nicusor dan securitate colaborator securitate