MENIU

DOSARUL MIRCEA BĂSESCU. VOICULESCU ar fi dat UN MILION DE EURO familiei Bercea

DOSARUL BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. VOICULESCU ar fi dat UN MILION DE EURO romilor

Noi informaţii surprinzătoare în dosarul Mircea Băsescu- Bercea Mondial. Potrivit declaraţiilor făcute de presupusul intermediar, Marian Căpăţână, în contestaţia depusă la Curtea de Apel Bucuresti, Dan Voiculescu ar fi dat un milion de euro clanului Bercea pentru ca Mircea Băsescu sa fie atras in scandal. 

DOSARUL BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. Marian Căpăţână susţine că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, în perioada martie - aprilie 2013.

Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Căpăţână 200.000 DE EURO, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu. Căpăţână a mai spus că Florin Anghel i-ar fi spus că banii provin de la Dan Voiculescu.

DATE ESENŢIALE din „Dosarul Bercea Mondial”. DECLARAŢIILE lui Mircea Băsescu și Marian Căpățână

Marian Căpăţână, intermediarul afacerii în care au fost implicaţi Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu, le-a spus, vineri, jurnaliştilor că întreg scandalul este o "făcătură" pusă la cale de Dan Voiculescu.

"Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut sa îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit", a spus Marian Căpăţână, înainte de a intra în duba cu care urma să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Declaraţie ŞOC a lui Bercea despre Mircea Băsescu: "Vreau să se împace copiii mei cu nașu"

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor doi faţă de măsura preventivă dispusă în dosarul traficului de influenţă ce ar fi fost făcut pentru ca interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

MIRCEA BĂSESCU RĂMÂNE în AREST: "SUNT NEVINOVAT"

Fratele şefului statului şi Căpăţână - cel care ar fi fost intermediarul banilor daţi pentru intervenţii cu scopul ca Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, să scape de închisoare - au fost aduşi la instanţă, pentru judecarea contestaţiei, din arestul Poliţiei Capitalei.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a declarat, înainte de pronunţare, că fratele şefului statului şi-a menţinut declaraţiile de la fondul cauzei, susţinând că este nevinovat.

Intermediarul afacerii Mircea Băsescu-Bercea Mondialu: E făcătura lui Dan Voiculescu

Mai multe articole despre:
Dan Voiculescu dosar Mircea Băsescu bercea