MENIU

Dosar penal în cazul fostului campion național de off-road care a murit luat de viitură - Mai multe persoane au fost chemate la audieri

Pilotul Adrian Cernea

Procurorii au deschis un dosar penal în cazul fostului campion național de off-road care a murit luat de viitură. Astăzi, oamenii legii au chemat mai multe persoane la audieri. Pilotul Adrian Cernea participa la un concurs în Slănic Moldova, judeţul Bacău, când s-a produs tragedia. 

Este vorba de un dosar in rem, care vizează faptele. Nicio persoană nu a fost pusă încă sub acuzare după tragedia produsă sâmbătă.

Pilotul Adrian Cernea, fost campion national, a murit după ce, alături de copilotul Alex Tache, a fost surprins de o viitură, chiar în timp ce urma să traverseze o vale. Mașina de concurs în care se aflau cei doi a fost luată de ape. Copilotul a fost găsit în viață.

Era ziua a doua a Campionatului Naţional de Off-Road. În ciuda codului de vremea rea, organizatorii au luat decizia ca etapa să se ţină. Traseul era unul anevoios, iar ploaia și intemperiile au contribuit la tragedie.

Mai multe articole despre:
dosar penal pilot