MENIU

Dosar hărțuire sexuală. Probele procurorilor împotriva lui Alfred Bulai: STENOGRAME incendiare din discuțiile cu studentele

Alfred Bulai

Au început audierile maraton în cazul sociologului Alfred Bulai. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au stat de vorbă cu victimele care au depus plângere împotriva profesorului acuzat de hărțuire sexuală. Dacă se va dovedi că este vinovat, sociologul acuzat de folosirea funcției în scop sexual, riscă să petreacă în spatele gratiilor cel mult 3 ani. Alfred Bulai a fost dat afară din SNSPA. Între timp, polițiștii i-au chemat la audieri și pe colegii profesorului. 

Curg plângerile la adresa profesorului Alfred Bulai. Polițiștii i-au chemat la audieri săptămâna aceasta și pe colegii sociologului acuzat de hărțuire sexuală. După ce a dat explicații în fața anchetatorilor, șeful catedrei de sociologie a refuzat inițial să comenteze subiectul. Sfidător și cu un trabuc în gură, Alfred Bulai a revenit și a negat acuzațiile.

Anchetă extinsă în cazul sociologului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală. Aproximativ 20 persoane au trimis sesizări și reclamații la Parchet

În timp ce era audiat, profesorul universitar a cerut răgaz 30 de zile pentru a-și pregăti apărarea.

Alfred Bulai a fost dat afară din SNSPA. Rectorul facultății i-a desfăcut contractul de muncă după ce a sesizat Comisia de Etică împotriva lui pentru acuzațiile de hărțuire sexuală. Anunțul a venit chiar din partea SNSPA care spune că ancheta comisiei de etica acționează independent față de orice altă structură din cadrul facultății.

STENOGRAME DISCUȚII CU FETELE AGRESATE SEXUAL

Studentă 1: M-a întrebat dacă m-as dezbrăca. Mi-a spus, dezbracă-te, ca să-mi arăți că ai încredere în tine!

Studentă 2: La finalul practicii exista o întâlnire individuală la el în cameră, vedeam cum oamenii intră și când ies sunt tulburați la față, schimbați. Mi-a zis că sunt un nimeni, că sunt proastă, că sunt un obiect sexual.

Studentă 2: După toate astea, m-a intrebat daca m-aș dezbrăca.

Mi-am dat jos tricoul, mi-am dat jos și pantalonii, moment în care el mi-a zis dezbracă-te de tot. Tremuram oribil de mult. Mi-am dat jos sutienul și în cele din urmă și chiloții.

Rectorul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative a asigurat că ancheta comisiei de etică este separată de cea a facultății și că rezultatele nu vor fi influențate.