MENIU

Dosar bomba pe masa politistilor! Totul a pornit de la un scandal conjugal

Un barbat din Iasi a semanat teroare in vietile a doua femei, iar acum a fost dat pe mana politiei. Individul in varsta de 35 de ani a fost reclamat la Sectia 2 Politie de o femeie care fusese amenintata in nenumarate randuri de catre acesta.

Mai mult, in urma cu cateva zile, barbatul si-a snopit iubita in bataie si a bagat-o in spital. Cele doua sunt ingrozite si, potrivit declaratiei date in fata politiei, traiesc sub teroare. Ambele au fost amenintate cu moartea si se tem ca vor sfarsi de mana bestiei care le face viata amara, scrie bzi.ro. 

Femeile sunt cu atat mai speriate cu cat vad la orice pas cazuri de femei mutilate, sau mai rau, ucise de barbatii cu care au ales sa isi imparta viata. Scandalurile domestice raman, de cele mai multe ori, nerezolvate si chiar si atunci cand intervine politia, nimeni nu le asigura femeilor protectie.

Femeia care a mers ieri la politie este prietena concubinei barbatului pe care l-a reclamat. Acesta din urma si-a lovit iubita, cu care are o relatie de 12 ani, deoarece banuia ca este inselat. A abordat-o si pe prietena iubitei sale si i-a reprosat ca nu l-a anuntat ca este inselat.

Mai multe articole despre:
poliţişti scandal scandal conjugal