MENIU

Dorinţa emoţionantă a lui Pavlos, adolescentul care şi-a salvat prietenul imobilizat din incendiu

Pavlos Gabriel Popovici este tânărul care a intrat din nou în focul din Colectiv pentru a-şi salva un prieten în scaun cu rotile, după ce el reuşise să iasă afară. La două luni de la tragedia din club, când şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, Pavlos se află încă în spital, şi de fiecare dată când este vizitat de familie are aceeaşi dorinţă.

Dorinţa lui Pavlos Gabriel Popovici este pe cât de simplă, pe atât de emoţionantă. Deşi se află de peste două luni în spital, tânărul nu cere nimic altceva decât mesaje de încurajare. Dorinţa tânărului care a intrat din nou în focul din Colectiv pentru a-şi salva un prieten a fost făcută publică pe pagina de Facebook "Împreună rezistăm", pagină creată după tragedia din club în care şi-au pierdut viaţa până acum 63 de persoane.

"De fiecare data cand merg la ‪#‎Pavlos‬ la spital, nici nu intru bine pe usa si ma intreaba: "MI-AI ADUS MESAJE?"... So, ar fi minunat daca macar o parte dintre voi si-ar rupe 1 minut, daca nu zilnic, macar la cateva zile, scriindu-mi un ‪#‎mesaj‬ pe care sa i-l transmit... Multumesc."

Nu uitati (de) ‪#‎Colectiv‬, scrie Andrea Frăţilă -sora tânărului- pe grup, conform B365.ro. 

Pavlos e rocker şi a fost şi el în "clubul morţii", pe data de 30 octombrie 2015, în Colectiv. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viaţa lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârşitul pe care adolescenţii îl aşteptau.

Când s-a dezlănţuit infernul, Pavlos nu şi-a abandonat amicul şi l-a cărat în braţe afară, l-a salvat. Eroul din Colectiv s-a ales însă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului.

La rândul său, Mihai - elev în clasa a VIII-a a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate.

Mai multe articole despre:
colectiv pavlos pavlos jester