MENIU

Dorel lovește din nou. Oameni blocați în case de zidul de beton pentru noul drum - Imagini incredibile în Satu Mare - VIDEO

Dorel lovește din nou. Oameni blocați în case de zidul de beton pentru noul drum - Imagini incredibile în Satu Mare

Se întâmplă în România. Dorel lovește din nou. Localnicii dintr-o comună din Satu Mare au rămas blocați în curți din cauza parapetulu ide beton de la marginea drumului. 

Localnicii din Hodod, Satu Mare, sunt revoltați că nu mai pot ieși din curțile caselor din cauza unui zid de beton. Zidul de sprijin a fost ridicat ca întărire de muncitorii care fac viitorul drum.

Oamenii spun că lucrările de reabilitare a drumului durează deja de trei ani. Și se tem că apa va fi în casele și curțile lor la primele ploi.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a dat explicații halucinante: „E normal ca la fiecare șantier să apară disfuncționalități”, dar a asigurat că se caută urgent o soluție.

„Proiectantul are ca și sarcină rezolvarea tuturor acceselor. Indiferent că vorbim despre gospodării sau accesul pe terenurile oamenilor. Iar în timpul construcției se mai reglează. Am primit în această dimineață o sesizare din partea Primăriei, cu câteva fotografii, unde se vede că cota zidului de sprijin obstrucționează momentan accesul la unele gospodării. Vrem să remediem situația în timpul cel mai scurt”, a declarat Pataki Csaba, potrivit obiectiv-sm.ro.